<

Newbornshoot Senna!

girlSenna, 11 dagen  oud.
Pas geleden kreeg ik een belletje van ouders die graag foto’s wilden van hun pasgeboren dochtertje. De kersverse mama klonk ontzettend trots en opgewekt, haar dochtertje was inmiddels 6 dagen oud. Een newbornshoot, daar stonden ze eigenlijk niet bij stil tijdens de zwangerschap, totdat hun prachtige dochter Senna geboren werd. Ze was zo mooi! En dus besloten haar ouders deze bijzondere eerste dagen vast te laten leggen middels een newbornshoot. Omdat ik altijd graag plaats maak voor iedereen en dit jonge gezin uit dezelfde woonplaats kwam besloot ik te schuiven in mijn agenda.

Op dag 12 was het zover en dus nam ik allemaal leuke dekentjes, achtergronden en haarbandjes mee naar Senna. Een heel gezellig huisje met een toepasselijke oud roze kleur op de muren. Dit was namelijk ook de kleur waar we die ochtend grotendeels mee gingen werken. Persoonlijk vind het altijd heel fijn als ik een kleur krijg van ouders waar ik vervolgens zelf mee aan de slag kan. Maar ook mogen ouders gericht aangeven wat ze leuk vinden aan props, en daar zorg ik dan voor! De mama van Senna zocht een paar mooie haarbandjes uit voor tijdens de shoot en ook haar papa mocht hierover meebeslissen.

Senna vond het allemaal reuze interessant, en hoewel ze een lekker warm badje van te voren had gehad was ze veel wakker die ochtend/middag. Het tonnetje lag heerlijk en al snel dommelde ze lekker weg in dromenland. De rest van de shoot gaf mama tussendoor voeding en was ze of korte momentjes aan het slapen of lekker wakker! Gelukkig neem ik altijd alle tijd tijdens een shoot en dus komt het wel eens voor dat ik langer blijf. Soms voelen ouders zich hierdoor wat bezwaard maar dit is voor mij echt geen probleem. Zolang alles maar verantwoord en rustig blijft voor het kindje. 

Zonder kleertjes op de arm van papa en mama vond Senna wel een beetje gek. Brrr koud! Ik bereid ouders altijd voor dat plasjes etc. in combinatie met wat temperatuur verschil veel voorkomen tijdens dit soort foto’s. De papa van Senna kreeg dan ook uiteraard een klein cadeautje in z’n handen, oeps! 

Schoon en vooral lekker warm kropen Senna en haar mama na de shoot tegen elkaar aan. Wat een vertederend plaatje! Op dit soort momenten kan ik het niet laten mijn camera er weer bij te pakken en nog wat mooie plaatjes te maken. De prachtige roze kleuren en de liefde die ze uitstraalde, maken ook deze laatste foto tot een prachtige herinnering!

liefs daisy
Lieve Senna, heel veel geluk en gezondheid gewenst voor jou, je papa en mamma! 

IMG_4681_LOGO online IMG_4742_LOGO onlineIMG_4704_LOGO online IMG_4788_LOGO online IMG_4883_LOGO online

Share Button
<

Luuk is geboren!

boyLuuk Nathan
Geboren op 13-09-17
Vorige week was weer een spannende week, er werd namelijk weer een mama ingeleid, en dus stond er een geboorte reportage in de planning. Dinsdag mochten de aanstaande papa en mama zicht melden in het ziekenhuis in Apeldoorn. Een spannende dag want ze hadden zelf nog geen idee wanneer ze hun kleine man voor het eerst vast zouden houden.

Dinsdag middag ging iedereen er nog vanuit dat het inleiden de volgende ochtend (woensdag) plaats zou vinden. Toch ben ik voor de zekerheid maar even gaan slapen en ook deed ik die avond rustig aan. Mijn tas met camera en andere benodigdheden stond klaar en zelfs mijn kleding lag te wachten voor een onverwachts vertrek. Om 00:00 zette ik nog een kan met thee en dronk ik samen met mijn vriend een kopje. Een onderbuik gevoel denk ik, want toen ik net in bed lag kwam het eerste appje binnen. En dit keer niet meer via de aanstaande mama maar van de papa in spé (dan weet je meestal wel hoe laat het is). Ze had weeën en deze werden eigenlijk steeds regelmatiger en heftiger. Binnen 5 minuten stond ik omgekleed en wel en had ik mij voorgenomen niet meer te gaan slapen, ik was nu immers toch al wakker. Niet veel later hoorde ik via de app dat er 5cm ontsluiting was geconstateerd en dat het nu wel eens snel kon gaan. In de wetenschap dat ik nog een uur moest rijden sprong ik dan ook gelijk in mijn auto en reed ik om half 2 de donkere wereld in. Het zou die nacht gaan stormen en dus hoopte ik op tijd het ziekenhuis te bereiken.

Daar stond ik dan, het was koud en donker (nog geen storm) voor het ziekenhuis, de beveiliger deed voor mij open en keek mij vragend aan. Toen ik hem meedeelde dat ik haast had, en dat ik opzoek was naar de kraamafdeling twijfelde hij geen moment en leidde mij met een stevige pas de gangen van het ziekenhuis door. Op de afdeling werd ik gelijk herkent als de geboortefotograaf en naar de juiste kamer gebracht. Ik had het gered!

Dat uur maakte ik mooie plaatjes van de aanstaande ouders, want hoe bijzonder dat ze op dit moment nog maar met z’n tweetjes waren. Steeds sterkere en snel opvolgende weeën volgde, het kon nu toch echt niet meer heel lang duren! En natuurlijk net toen de beide dames van het ziekenhuis even de kamer hadden verlaten werd ons duidelijk dat de aanstaande mama het echt niet meer hield. En dus nam ik de taak op me om ze te gaan zoeken.
Vanaf dat moment ging alles eigenlijk hee snel. Nog snel zorgde ik voor een mooie plek om de eerste blikken vast te leggen, en daar was hij dan! Een prachtig klein jongetje wat flink van zicht liet horen! Wat een prachtige eerste momentjes zo samen, wat een wonder blijft het toch elke keer weer!
IMG_3651 kopieIMG_3865 kopie

Het is nu precies 5 uur in de ochtend, je bent nog maar anderhalf uur oud. Je papa en mama zijn verwent met een lekker broodje en beschuit met muisjes. Ik zit even op de gang, zo kunnen jullie elkaar fijn in alle rust bewonderen. De kinderarts gaat je zo nakijken: meten, wegen en je kleertje mogen aan. Je mama en papa vinden je heel klein ogen en zijn dus erg benieuwd of jij je kleertjes wel pas. Ach en anders groei je er gewoon over een tijdje in!
Hoe bijzonder dat familie en dierbaren van jou ouders nu nog lekker liggen te slapen, en geen idee hebben dat jij er al bent. Wat zullen ze stuk voor stuk trots op jou zijn! En natuurlijk super trots op jouw ouders! Morgen ochtend zullen ze worden gebeld via facetime, wat een enorme verassing zal dat zijn!

IMG_3942 kopieIMG_3952 kopie IMG_3982 kopie IMG_3994 kopieNadat Luuk gecontroleerd was door de arts en zijn papa hem trots aan had gekleed was het voor mij tijd het ziekenhuis te verlaten. Het was inmiddels half 6, het was een lange nacht geweest. Inmiddels was de storm gearriveerd en dus rende ik vlug naar mijn auto die verlaten in het donker op de verlaten parkeerplaats stond. Reed ik naar de poort en deed ik mijn raam open, het kaartje kreeg ik er niet in en dus wilde ik iets dichterbij rijden. Tot mijn verbazing ging mijn raam alleen niet meer dicht. Ik had niet veel tijd om na te denken want het stormde inmiddels ook binnen in mijn auto. Nadat ik de auto iets wat uit de wind parkeerde probeerde ik uit alle macht mijn raam te sluiten., met geen resultaat. Er zat maar 1 ding op en dat was mijn vriend om 6 uur wakker te bellen en advies te vragen. Met zijn mentale en liefdevolle ondersteuning reed ik uiteindelijk (nog vermoeider dan ik al was) 40 minuten later pas weg met een dicht geknutseld raam. Ja Luuk, de nacht van jouw geboorte zal ik niet meer snel vergeten!

Rond half 8 was ik dan eindelijk thuis en kroop ik heerlijk mijn bedje in terwijl de meeste mensen alweer op weg waren naar hun werk. Wat een heerlijk nieuws zouden de familie en vrienden van deze ouders vandaag krijgen!
Lieve Luuk, welkom op deze wereld! Ik wens jou en je ouders veel gezondheid en al het geluk van de wereld. Nu lekker genieten van elkaar!

liefs daisy
Vorig jaar werden deze ouders al papa en mama van zoon Job. Tijdens de laatste fase van zijn geboorte ging het helemaal mis en heeft hij een ernstig gebrek aan zuurstof gehad. Na twee dagen is hij tussen zijn ouders in overleden. Zijn mama heeft een prachtig blog bijgehouden om van haar af te kunnen schrijven, mensen te informeren en gewoonweg hun verhaal te delen. Prachtig en ontroerend hoe zij deze ervaring deelt in woorden, met hier en daar een mooie foto ter ondersteuning. Mocht je geïnteresseerd zijn in hun verhaal dan is dat via deze link te vinden: https://littlebluestarblog.wordpress.com/over/

Share Button
<

James 1 jaar!

feestJames, 1 jaar!
Afgelopen week was het weer tijd voor een heel leuk klein feestje, met als (bijna) jarige job mijn neefje James.
Het was lekker vroeg, je papa en broer waren weg en dus zat jij samen met je mama en tante klaar voor een hele leuke cake smash! Wij konden in ieder geval niet wachten!

Omdat het idee was eerst de taart alleen op een krukje te fotograferen moesten wij (de mama van James en ik) de taart met alle voorzichtigheid en de nodige spanning van een plateautje op het krukje zien te krijgen. Het zal je namelijk maar gebeuren dat nog voordat hij voor de neus van James staat al in elkaar is gesmasht door ons.  Vanaf het krukje kozen we ervoor de taart op de grond te tillen zodat James lekker dicht bij de taart kon zitten.

Heel rustig, bescheiden en vooral heel serieus werd de taart bekeken. Toen hij eenmaal doorhad dat de taart zacht was en hij de taart kon eten begon het feestje pas echt. Grote stukken taart in zijn handen en aandachtig de boel blijven ontdekken, heerlijk mannetje! De speen is normaal gesproken je grote vriend maar die duim was nu ook opeens ook wel erg lekker, ach en de rest van de vingers eigenlijk ook wel!

Het was één grote glijpartij wanneer James aan de hand van zijn mama nog even bij de taart ging staan. Eerst mooi naast de taart maar door al die gladde botercrime belande James al snel met beide voetjes in taart, oeps! En hoewel James er zelf niet heel gecharmeerd van was, moesten je mama en ik hier wel erg om lachen!

James zat inmiddels (net zoals de ondergrond) helemaal onder de taart. Tijd dus voor…. een bad!
Voor deze setting kozen we voor een zinken teiltje,. Vroeger ging dit natuurlijk niet anders en hoe leuk is het om even terug in de tijd te gaan. James had vanaf moment één een grote glimlach op zijn gezicht en ging heerlijk uitgebreid in bad zitten. Wat je ben je ook een prachtig mannetje! De bellen werden vol bewondering aanschouwd, en zelfs zijn schaapje mocht mee voor een frisse duik. We kregen zelf bijna een primeur omdat hij wilde gaan staan in het badje, maar dit bleek nog net iets teveel van het goede. Het zal niet lang meer duren, en oh wat wordt je dan opeens groot!

Nou lieve James de shoot zit er alweer op! Het lijkt nog maar zo kort geleden dat we jou newborn shoot deden, en zie jou nou eens zitten..bijna 1 jaar! Binnenkort zullen we samen jouw verjaardag vieren, met vast weer een lekker taartje! Je bent een lieverd en ik…? Ik ben een trotse tante!
Dikke knuffel en kus!
liefs daisy(tante didi)IMG_2888_logo IMG_2910_logo IMG_2957_logoIMG_3010_logoIMG_3036_logoIMG_3086_logo IMG_3109_logo IMG_3133_logoIMG_3143_logo IMG_3173_logoIMG_3189_logo

Share Button
<

Timo 1 jaar!

feestTimo, 1 jaar!
Vorige week was het weer tijd voor een hele leuke cake smash! Ik ging op bezoek bij de bijna 1 jarige Timo die samen met zijn ouders in Emmeloord woont.

Al bij het open doen van de deur keken twee pretoogjes mij aan, en hoewel hij het ook wel een beetje spannend vond, vond hij alles wat ik meebracht ook reuze interessant. Aan de hand van zijn mama liep hij vrolijk de hele kamer door terwijl ik de thuis studio opbouwde. De mama van Timo had een aantal setjes met kleren klaar gelegd en daar kozen we het leukste setje (passend bij de setting) van uit. Eigenlijk was Timo al bijna niet meer te houden en voor dat hij het wist zat hij op de grond met een grote blauwe cupcake voor zich, wat een feest! Eerst heel voorzichtig en subtiel en daarna greep hij steeds grotere stukken taart. Dat hij de taart zelfs kon eten werd door zijn mama voorgedaan, waarna Timo ook een paar heerlijke hapjes van de taart nam! De blauwe boter crème breide langzaam aan uit en voordat Timo het wist wordt hij ermee omgeven. Staan aan de hand van mama werd dan ook eerder schaatsen;) De vlaggetjeslijn op de achtergrond (bladzijdes uit boeken) is zelf gemaakt door de mama van Timo. De vlaggetjes maakte zij namelijk speciaal voor hun huwelijk en vandaag mochten ze hangen bij de shoot van Timo, hoe bijzonder!

Na de heerlijke blauwe smeerboel, (ja iedereen zat er inmiddels onder!) was het tijd voor deel 2: een heerlijk badje! Lekker warm water, wat badolie, een badeendje en een jongetje onder de boter crème zorgde voor weer een hele leuke setting. Timo vond het leuk en dat was zeker aan dat lieve koppie te zien. De bellen in de lucht werden gefascineerd bekeken en de badeend bijna opgegeten. En oh wat een lieve lach kreeg ik elke keer van Timo als ik zijn naam riep.

Lieve Timo wat een mooie foto’s heb ik kunnen maken van jou! En wat hadden jou papa en mama het zwaar met het uitkiezen uit al die leuke foto’s van jou! Je bent een lief en vrolijk kereltje! 

liefs daisy
IMG_2550_logo IMG_2552_logo IMG_2573_logo IMG_2643_logo IMG_2653_logo IMG_2694_logo

Share Button
<

Esmée 1 jaar!

feestEsmée, 1 jaar oud!
Vorig jaar fotografeerde ik Esmée al toen ze een paar maanden oud was, afgelopen week werd zij 1 jaar en dat werd gevierd met een cake smash!

Op de dag dat Esmée 1 jaar werd was het tijd voor een shoot met een heel lief mooi roze cupcake taartje (pies of keek). Ook Esmée zag er als een plaatje uit! De hondjes en de katten werden even apart gezet want ojee straks zouden zij van de taart gaan smikkelen, en dat was toch echt de taak van Esmée vandaag!
Wat het was, geen idee maar de taart en Esmée waren niet echt vriendjes. Wellicht vond ze het taartje zo mooi (of zo spannend) dat ze het nauwelijks aan durfde te raken. Maar ach wat maakt dat uit! Esmée kon al prachtig handjes in de lucht..”hieperdepiep hoera”. En zo heeft ook Esmée hele mooie foto’s van haar 1ste verjaardag!

Na de shoot mocht ze lekker in bad en dook daarna heerlijk haar bedje in, wat een indrukken weer vandaag..

Nogmaals van harte gefeliciteerd mooie dame! Een heel gezond en fijn jaar gewenst, met (ik hoop) nog heel veel lekkere taartjes….
liefs daisy
IMG_1925.2_logo IMG_1937_logo IMG_1985_logo IMG_2035_logo IMG_2048_logo

Share Button
<

♥ Kraam film van Julian♥

boyJulian, 11 dagen  oud.

Vandaag wil ik graag de kraamfilm van de kleine Julian met jullie delen. Want ook al is het alweer een tijdje geleden dat ik bij Julian op kraamvisite ben geweest, het is natuurlijk altijd leuk waneer een film gedeeld mag worden dit ook gewoon te doen.

Op een zonnige dag in februari reed ik richting Bovenkarspel. Een prachtige reis want hiervoor moest ik namelijk de dijk bij Lelystad over, heerlijk die combinatie van water en het zonnetje! Al bij aankomst stond er een meisje voor het raam, het was duidelijk dat ze me opwachten want daarna rende ze naar de voordeur. Samen met haar vader deed ze de voordeur open. Ietwat verlegen maar vooral heel nieuwsgierig naar mijn camera spullen. Julian werd aan tafel gezet in zijn eigen stoeltje, en wij dronken een kopje koffie. Nou ja, ik dronk thee. Jammer eigenlijk want de vader van Julian en Jolie Lola werkt bij Douwe egberts, ze wisten hier dus alles van lekkere koffie af! Maar goed deze theeleut drinkt dat dus niet. Voor we het wisten kletsen we een eind weg over van alles en nog wat, wat een gezellig lief gezin! Al vroeg Jolie Lola (zusje) zicht nu toch wel af wanneer we nou eindelijk gingen filmen?

Even een kort stukje over deze leuke meid van 4 jaar. Het viel mij gelijk al op dat ze een heerlijk babbeltje heeft en goed weet wat ze wil. Toen ik hoorde dat ze gescreend was voor het nieuwe programma “het geheime leven van een 4-jarige” verbaasde mij dit dus helemaal niets. In dit programma komen acht kleuters uit alle windstreken van ons land naar een bijzondere school waar camera’s en microfoons alles registreren. Hierin zie je vierjarigen zoals je ze nooit ziet als je erbij bent. Kleine mensen, die met elkaar omgaan, zoals volwassenen dat doen. De uitzendingen zijn inmiddels geweest (terug te kijken op gemist), en ik heb oprecht van elke uitzending genoten. Een aanrader dus voor degene die deze afleveringen gemist hebben.
Ps. Jolie baalt nog steeds wel een beetje dat zij thuis niet net zo’n mooie prinsessenjurk heeft.

Maar terug naar de kleine Julian Lou, wat een iniemini mannetje! Hij vond het allemaal prima en dus heb ik mooie momentjes van hem, zijn ouders en zus vast kunnen leggen. Natuurlijk film ik ook altijd even op het kamertje en vol trots gaf Jolie een rondleiding op de bovenverdieping. Een mooie rustige witte babykamer met zachte tinten, erg mooi! Het stapeltje pip handdoeken viel ook gelijk op, ik ben hier namelijk ook groot fan van! Daarna was het tijd om op het grote bed van papa en mama samen te knuffelen. Jolie vond het nog wel even spannend samen met haar broertje maar wat een lief stel als je ze zo samen ziet! 

Lieve Julian, ouders en Jolie.. wat was het gezellig bij jullie! Nog steeds hebben we af en toe even contact hoe het met jullie gaat. Inmiddels hebben jullie een lieve au pair, en genieten jullie elke dag van elkaar en de vrijheid die dit met zich meebrengt. Ik wens jullie heel veel liefde en gezondheid toe.en dat jullie nog maar lang van elkaar en de kraamfilm mogen genieten!

liefs daisy

Ps. in de onderbalk is de kwaliteit in te stellen op HD (1080×1920)  

Share Button
<

♥ Kraam film van Leonie ♥

girlLeonie, 10 dagen  oud.

Een poosje geleden ging ik op pad om een kraamfilm te maken bij de kleine Leonie en haar familie. In de voortuin een prachtig groot nest met ooievaar, en natuurlijk een roze doek met baby! Haar grote kleine zusje (2 jaar) stond mij samen met haar papa op te wachten. Hoewel ze wel eventjes moest aftasten wie ik was en wat ik kwam doen was ze al snel helemaal lekker haar zelf. Hun oude bejaarde labrador kwam ook nog even kennis maken, wat een lief beestje en wat leuk dat hij nu ook in de film voorkomt!

We hadden bedacht Leonie in badje te doen, en natuurlijk hielp iedereen gezellig mee. Ik vind dit persoonlijk altijd een prachtig moment om de pasgeborene vast te leggen omdat je hier echt weer even ziet hoe klein ze eigenlijk wel niet zijn. Haar grote zus was ontzettend enthousiast om haar kleine zusje in bad te doen, ze stond letterlijk te trappelen. Leonie heeft echt een hele lieve trotse zus die zeker niet zuinig is met al haar kusjes en knuffels, zo lief!
De rest van de opname tijd vulden we al snel in met lieve knuffel momentjes. Vlak na de geboorte van Leonie kreeg ik al een prachtige foto met de twee meisjes in één bed, ook nu mochten ze weer even samen knuffelen. Wat een lief moment. Ook het wiegje waar de papa vroeger nog in heeft gelegen moest natuurlijk op de film, want dit is nu het wiegje van de kleine meid!

Al met al hebben we een hele gezellig ochtend/middag gehad, en heb ik heel erg genoten van de liefde die dit gezin uitstraalt. Voor mij werd het tijd alle beelden in te laden en er een mooie film van te maken. Het liedje is uitgekozen omdat mama dit vaak voor beide meisjes zingt, zelfs toen ze nog in de buik zaten. Is dat niet een prachtig idee? 

Ik wens jou Leonie heel veel gezondheid, geluk en liefde in jou nu al mooie leventje, samen met jou papa, mama en grote zus!

liefs daisy

Ps. in de onderbalk is de kwaliteit in te stellen op HD (1080×1920)  

Share Button
<

Newborn shoot met Feya!

girlFeya, 11 dagen  oud.
Deze week ging ik op bezoek bij Feya, een heel lief, fijn en klein meisje van 11 dagen oud. Via een prachtige route met boerderijtjes en oude huisjes kwam ik aan in Twello, wat is het daar mooi! Feya woont daar samen in een heel leuk huisje met haar papa, mama en grote zus Novah van bijna 2,5.

Bij binnenkomst stond het kacheltje al lekker te branden en zat grote zus Novah te knutselen aan tafel. Met grote ogen keek ze mij aan, die mevrouw ken ik niet. Ik probeerde indruk te maken met de grote witte beanbag waarop ik de newborns fotografeer, want inmiddels weet ik dat vooral de broertjes en zusjes hier dol op zijn. Novah was vooral heel enthousiast over mijn assortiment haarbandjes en wilde zelf ook graag eentje in haar haar. Stiekem had ik dit al ingefluisterd gekregen van haar mama en had ik een setje mee waarbij beide meiden hetzelfde haarbandje konden dragen, super schattig!

Kleine Feya was nog lekker warm aangekleed toen we klaar waren voor de shoot. Haar inimiene broekje (maatje 44) moest plaats maken voor de wrap die ik al klaar had liggen, en ja daar wordt je natuurlijk wakker van. Het was allemaal een beetje onwennig voor haar waardoor we in het begin van de shoot de tijd namen een zo fijn mogelijke sfeer voor haar te creëren. Door af te wisselen met voeding en het liggen bij haar mama viel Feya uiteindelijk lekker in slaap in de warme deken. En hoewel ze in het begin nog bijna verstopt lag, (mede omdat het zo lekker warm was) heb ik het af kunnen bouwen naar deze prachtige foto (onder-links). Tussendoor was lieve zus Novah heel gul met allemaal kusjes die ze haar zusje kwam brengen. Novah deed het tijdens de shoot echt super en ik kon  haar zelfs hier en daar wat aansturen, echt een modelletje! 

Lieve Feya je box staat heerlijk naast het kacheltje dus je hebt het komende maanden lekker warm! Je bent een prachtig fijn meisje en ik weet zeker dat (naast je mama en papa) je zus Novah heel lief voor je zal zorgen. Je krijgt veel kusjes van haar en ze helpt zelfs met het verschonen van je luier! Jullie zijn een prachtig stel!liefs daisy

IMG_0515_LOGO IMG_0567_LOGO IMG_0576_LOGO IMG_0578_LOGO

Share Button
<

De Liefjes van 2016!

De december maand is alweer bijna om, nog maar een paar dagen en dan beginnen we met een nieuw fris jaar! Maar voor dat het zover is wil ik graag nog even gebruik maken van dit moment om terug te blikken op afgelopen jaar.

Ik heb weer hele lieve gezinnen mogen ontmoeten: newborns, ouders, broertjes en zusjes. Tijdens de shoots had ik ook dit jaar weer hele lieve hulpjes: broertjes, zusjes, oma’s en kraamverzorgsters! En ook weer veel leuke/grappige momenten: lieve lachjes, plasjes, gekke bekken, languit rekken wat een feest maakten sommigen ervan! Ook bleef het niet alleen bij midden Nederland maar ik kan inmiddels wel zeggen dat ik redelijk wat uithoeken van Nederland heb mogen zien! Wat een eer was het weer al die eerste week momentjes vast te mogen leggen. Velen heb ik namens de ouders met jullie mogen delen, dank daarvoor!

Ook was dit het jaar dat ik mijn documentaire “over leven” met jullie heb gedeeld. Ik kan inmiddels wel zeggen dat dit veel indruk heeft gemaakt, zowel voor mij als maker als de kijkers. Ik heb prachtige mails ontvangen met de meest indrukwekkende verhalen, gewoonweg ontroerend.

Jouw film laat exact zien wat wij mee hebben gemaakt. Dat wat ik mensen ‘van buiten’ niet kon vertellen. Omdat het niet te vertellen is. Ik kan mijn omgeving nu deelgenoot maken van dit stukje zeer, dat tegelijkertijd prachtig is. Nogmaals dank voor wat je hebt gemaakt. Het is voor mij ontzettend waardevol.

(Mama van een kindje geboren met 29+1 weken)

Nog steeds kijk ik vol bewondering terug naar de draaidagen in Isala te Zwolle. Mijn dank is dan ook groot aan een ieder die op wat voor manier dan ook betrokken was bij het tot stand komen van deze film. Zonder jullie was deze documentaire er niet geweest.

Een nieuw jaar. Ik kijk er ontzettend naar uit want er staan in 2017 weer mooie fotoshoots en films gepland! Mochten jullie in 2017 een kindje verwachten en een mooi aandenken willen aan de geboorte/kraamtijd? Neem dan snel een kijkje op de website of op de social media pagina’s: instagram , Facebook en youtube.
Ik leg de eerste momenten vast op zowel foto als op film.
Het is fijn om op tijd te reserveren zodat je zeker bent van een plekje!

Ik wens iedereen een liefdevol maar vooral ook gezond 2017!
Benieuwd naar welke liefjes ik afgelopen jaar o.a. voor de lens had?
Bekijk dan
hier de Studio Liefjes nieuwjaarswens!liefs daisy

Share Button
<

Newbornshoot met Dieke!

girlDieke, 7 dagen  oud.
Gister 11 novemeber maakte ik kennis met een heel lief klein meisje, Dieke Roos. Nooit eerder hoorde ik deze naam, maar wat is hij leuk en orgineel! Naast Dieke maakte ik kennis met haar mama Jacoline, grote zus Elin (2), haar oma en de twee kraamverzorgsters. Kortom en was een gezellige boel met al die dames!

Daar lag ze al in de box te wachten op haar newborn shoot, wat een mooi meisje! Donkere haartjes, in tegenstelling tot het super blonde haar van haar zus, en prachtige lange kleine vingertjes. Dieke had van te voren al een badje gehad dus ze lag heerlijk te slapen. De kleuren wit en roze voerden vandaag de boventoon, heerlijk toch! En mijn eigen gemaakte haarbandje met pareltjes, kozen we uit voor de eerste paar foto’s.
We begonnen met een mooie witte setting, ik bakerde Dieke in het wit in, en legde haar op een heerlijk wit vachtje. Nadat ze even moest wennen aan haar nieuwe omgeving lag ze als een roosje te slapen! Elin haar grote zus vond het ook heel leuk om te kijken en hielp mij soms zelfs mee. Natuurlijk vond haar mama het ook leuk als ik een foto zou maken van de twee meiden, en Elin vond dat ook wel een goed idee! Als een echte grote zus zat ze bij haar pas geboren zusje, en kreeg Dieke zelfs nog een heel lief kusje.. Wat een plaatje die twee!

Daarna hebben we een paar mooie foto’s gemaakt in een roze setting, dit keer zonder wrap of kleertjes. Hierbij zorg ik altijd dat alles netjes is afgedekt en dat het een mooie pure foto wordt zonder teveel bloot. En hoewel we tijdens de shoot zorgen dat de huiskamper temperatuur lekker warm is, kan er soms toch door het temperatuur verschil een plasje gedaan worden. Ach Dieke, het scheelde jou mama weer een luier en gelukkig kunnen al mijn dekens en doeken gewoon in de was! En jij? Jij sliep gewoon lekker verder!

Tot slot hebben we een aantal zwart wit foto’s gemaakt, waarbij Dieke prachtig in de handen van haar mama lag.

En toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Elin vond mijn beanbag heel leuk en het had weinig gescheeld of ik had hem bij haar achter moeten laten. Gelukkig hoorde ik haar mama al over een toekomstige trampoline praten, en daar kun je natuurlijk veel beter op springen Elin!

Bedankt lieve Dieke dat ik jouw met 7 dagen vast mocht leggen, ik vond het heel gezellig met jou, je grote zus Elin en jou mama en oma. Je woont in dezelfde plaats als mij, dus wie weet komen we elkaar nog een keertje tegen!
liefs daisy
IMG_0102_LOGO IMG_9967_LOGO IMG_0034_LOGO IMG_0005_LOGO

Share Button