De Liefjes van 2016!

De december maand is alweer bijna om, nog maar een paar dagen en dan beginnen we met een nieuw fris jaar! Maar voor dat het zover is wil ik graag nog even gebruik maken van dit moment om terug te blikken op afgelopen jaar.

Ik heb weer hele lieve gezinnen mogen ontmoeten: newborns, ouders, broertjes en zusjes. Tijdens de shoots had ik ook dit jaar weer hele lieve hulpjes: broertjes, zusjes, oma’s en kraamverzorgsters! En ook weer veel leuke/grappige momenten: lieve lachjes, plasjes, gekke bekken, languit rekken wat een feest maakten sommigen ervan! Ook bleef het niet alleen bij midden Nederland maar ik kan inmiddels wel zeggen dat ik redelijk wat uithoeken van Nederland heb mogen zien! Wat een eer was het weer al die eerste week momentjes vast te mogen leggen. Velen heb ik namens de ouders met jullie mogen delen, dank daarvoor!

Ook was dit het jaar dat ik mijn documentaire “over leven” met jullie heb gedeeld. Ik kan inmiddels wel zeggen dat dit veel indruk heeft gemaakt, zowel voor mij als maker als de kijkers. Ik heb prachtige mails ontvangen met de meest indrukwekkende verhalen, gewoonweg ontroerend.

Jouw film laat exact zien wat wij mee hebben gemaakt. Dat wat ik mensen ‘van buiten’ niet kon vertellen. Omdat het niet te vertellen is. Ik kan mijn omgeving nu deelgenoot maken van dit stukje zeer, dat tegelijkertijd prachtig is. Nogmaals dank voor wat je hebt gemaakt. Het is voor mij ontzettend waardevol.

(Mama van een kindje geboren met 29+1 weken)

Nog steeds kijk ik vol bewondering terug naar de draaidagen in Isala te Zwolle. Mijn dank is dan ook groot aan een ieder die op wat voor manier dan ook betrokken was bij het tot stand komen van deze film. Zonder jullie was deze documentaire er niet geweest.

Een nieuw jaar. Ik kijk er ontzettend naar uit want er staan in 2017 weer mooie fotoshoots en films gepland! Mochten jullie in 2017 een kindje verwachten en een mooi aandenken willen aan de geboorte/kraamtijd? Neem dan snel een kijkje op de website of op de social media pagina’s: instagram , Facebook en youtube.
Ik leg de eerste momenten vast op zowel foto als op film.
Het is fijn om op tijd te reserveren zodat je zeker bent van een plekje!

Ik wens iedereen een liefdevol maar vooral ook gezond 2017!
Benieuwd naar welke liefjes ik afgelopen jaar o.a. voor de lens had?
Bekijk dan
hier de Studio Liefjes nieuwjaarswens!liefs daisy

Share Button

2 Comments on “De Liefjes van 2016!

  1. Prachtig. Wat is Esmée toch mooi gefotografeerd door jou. Duizendmaal dank!

  2. Studio liefjes wat heb je dit prachtig neer gezet.
    Ik wens je een prachtig 2017 omringt door veel lieve mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *