newborn foto liefjes

newbornsfotosEen echte shoot voor je pasgeboren kindje(s)! Met deze shoot staat jouw pasgeboren kindje echt in het middelpunt. Door middel van mandjes, haarbandjes, props of zachte dekentjes maken we echte plaatjes om nooit meer te vergeten. En hoewel ik over veel leuke accessoires beschik is mijn stijl vooral herkenbaar door rustige, zachte en eenvoudige foto’s. Niet teveel poespas het draait immers om jullie kindje! De shoot vindt ongeveer plaats tussen dag 6 en 12, maar in overleg kunnen we hier natuurlijk van afwijken. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld vroeggeboorte of een foto voor op het geboortekaartje. 

IMG_8583Het belangrijkste tijdens deze shoot is dat alles om de pasgeborene draait, zowel het tempo van de shoot als het aantal settings (verschillende mandjes-achtergronden) zal door hem/haar bepaald worden. Totale ontspanning is belangrijk tijdens deze shoot, zo is het bijvoorbeeld belangrijk om de omgevingstemperatuur te verhogen naar 25 graden op het moment dat we het kindje bloot fotograferen en kunnen we tussendoor de fles geven of hem/haar vooraf in badje doen. 

Jullie kindje heeft 9 maanden veilig in de buik gezeten, in vertrouwde foetushouding. Deze houdingen zie ik graag terug in mijn werk. Ideeën voor foto’s zijn altijd van harte welkom maar veiligheid staat voorop!

Daisy krijgt iets magisch voor elkaar: als ik haar foto’s zie krijg ik weer precies dezelfde glimlach die ik voelde toen de foto gemaakt werd. Daarbij heeft ze het geduld en de zachtheid waar je op hoopt als je je kleintje aan zo’n babyshoot blootstelt – en dat is heel fijn! (Papa Keesjan)

De fotoshoot vindt bij jullie thuis plaats, vertrouwd tussen alle flesjes, speentjes, knuffeltje etc. De lichtbron die ik het liefst gebruik is de zon, we hebben daarom een ruimte in jullie huis nodig waar voldoende hiervan aanwezig is. Voor de achtergronden, mandjes etc zorg ik. In een gesprekje vooraf zullen we jullie wensen (settings, posities, kleur gebruik etc) bespreken. Onder het kopje accessoires vind je een greep uit mijn assortiment!

 

 

Share Button