James 1 jaar!

feestJames, 1 jaar!
Afgelopen week was het weer tijd voor een heel leuk klein feestje, met als (bijna) jarige job mijn neefje James.
Het was lekker vroeg, je papa en broer waren weg en dus zat jij samen met je mama en tante klaar voor een hele leuke cake smash! Wij konden in ieder geval niet wachten!

Omdat het idee was eerst de taart alleen op een krukje te fotograferen moesten wij (de mama van James en ik) de taart met alle voorzichtigheid en de nodige spanning van een plateautje op het krukje zien te krijgen. Het zal je namelijk maar gebeuren dat nog voordat hij voor de neus van James staat al in elkaar is gesmasht door ons.  Vanaf het krukje kozen we ervoor de taart op de grond te tillen zodat James lekker dicht bij de taart kon zitten.

Heel rustig, bescheiden en vooral heel serieus werd de taart bekeken. Toen hij eenmaal doorhad dat de taart zacht was en hij de taart kon eten begon het feestje pas echt. Grote stukken taart in zijn handen en aandachtig de boel blijven ontdekken, heerlijk mannetje! De speen is normaal gesproken je grote vriend maar die duim was nu ook opeens ook wel erg lekker, ach en de rest van de vingers eigenlijk ook wel!

Het was één grote glijpartij wanneer James aan de hand van zijn mama nog even bij de taart ging staan. Eerst mooi naast de taart maar door al die gladde botercrime belande James al snel met beide voetjes in taart, oeps! En hoewel James er zelf niet heel gecharmeerd van was, moesten je mama en ik hier wel erg om lachen!

James zat inmiddels (net zoals de ondergrond) helemaal onder de taart. Tijd dus voor…. een bad!
Voor deze setting kozen we voor een zinken teiltje,. Vroeger ging dit natuurlijk niet anders en hoe leuk is het om even terug in de tijd te gaan. James had vanaf moment één een grote glimlach op zijn gezicht en ging heerlijk uitgebreid in bad zitten. Wat je ben je ook een prachtig mannetje! De bellen werden vol bewondering aanschouwd, en zelfs zijn schaapje mocht mee voor een frisse duik. We kregen zelf bijna een primeur omdat hij wilde gaan staan in het badje, maar dit bleek nog net iets teveel van het goede. Het zal niet lang meer duren, en oh wat wordt je dan opeens groot!

Nou lieve James de shoot zit er alweer op! Het lijkt nog maar zo kort geleden dat we jou newborn shoot deden, en zie jou nou eens zitten..bijna 1 jaar! Binnenkort zullen we samen jouw verjaardag vieren, met vast weer een lekker taartje! Je bent een lieverd en ik…? Ik ben een trotse tante!
Dikke knuffel en kus!
liefs daisy(tante didi)IMG_2888_logo IMG_2910_logo IMG_2957_logoIMG_3010_logoIMG_3036_logoIMG_3086_logo IMG_3109_logo IMG_3133_logoIMG_3143_logo IMG_3173_logoIMG_3189_logo

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *