kraam film liefjes

De kraamtijd, een tijd waarin je even heerlijk verwend wordt en je nog maar naar 1 ding kan kijken, je kindje(s). Helaas duurt dit niet eeuwig en voor je het weet moet de papa weer aan het werk en is de kraamverzorgster naar huis. Tussendoor probeer je hier en daar wat vast te leggen voor later maar dat wordt al snel weer vergeten als je naar die prachtige oogjes kijkt.

Bij Studio Liefjes is het mogelijk een filmpje te laten maken over de eerste momenten thuis. Denk hierbij aan het eerste badje, heerlijk op schoot bij het grote broertje(s) en/of zusje(s) of het babykamertje. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen dit een paar weken na de geboorte te plannen maar die keus is geheel aan jullie!

Na de opnames ga ik met zeer waardevol beeld op mijn camera weer naar huis, op weg naar de montage studio. En terwijl jullie heerlijk genieten van jullie kleintje maak ik van alle beelden een prachtige film. Wanneer jullie de film na een feedback moment goedkeuren krijgen jullie de dvd in een mooie verpakking thuisgestuurd, en kunnen jullie zelf bepalen of jullie deze film willen delen met familie/vrienden of dat deze film helemaal voor jullie zelf is. Omdat dit voor jullie een heel bijzonder moment in jullie leven is, is het belangrijk dat we goed bespreken wat jullie wensen en/of grenzen zijn. Dit doen we in een telefonisch kennismakingsgesprek of over de mail.

FILM ALS GEBOORTEKAARTJE?
Sommige ouders kiezen er ook voor de kraam film als digitaal geboorte kaartje te gebruiken, hartstikke origineel natuurlijk! Ik verwerk dan de naam, geboorte datum en eventuele andere gegevens zorgvuldig in de film, waarin de stijl keuze geheel aan jullie is.

KRAAMTIJD IN HET ZIEKENHUIS?
Niet in alle gevallen zal een kindje de eerste weken thuis zijn. Bij een vroeggeboorte kan een kindje zomaar een aantal weken aan moeten sterken in het ziekenhuis. Maar er zijn natuurlijk veel meer redenen waarom een kindje in het ziekenhuis kan liggen. Juist ook deze momenten kunnen heel waardevol voor ouders zijn en daarom is het ook mogelijk dit vast te laten leggen. Ik zal dan naar het des betreffende ziekenhuis komen, om daar in alle zorgvuldigheid opnames te maken van jullie kindje(s).

Share Button