♥ Kraam film van Julian♥

boyJulian, 11 dagen  oud.

Vandaag wil ik graag de kraamfilm van de kleine Julian met jullie delen. Want ook al is het alweer een tijdje geleden dat ik bij Julian op kraamvisite ben geweest, het is natuurlijk altijd leuk waneer een film gedeeld mag worden dit ook gewoon te doen.

Op een zonnige dag in februari reed ik richting Bovenkarspel. Een prachtige reis want hiervoor moest ik namelijk de dijk bij Lelystad over, heerlijk die combinatie van water en het zonnetje! Al bij aankomst stond er een meisje voor het raam, het was duidelijk dat ze me opwachten want daarna rende ze naar de voordeur. Samen met haar vader deed ze de voordeur open. Ietwat verlegen maar vooral heel nieuwsgierig naar mijn camera spullen. Julian werd aan tafel gezet in zijn eigen stoeltje, en wij dronken een kopje koffie. Nou ja, ik dronk thee. Jammer eigenlijk want de vader van Julian en Jolie Lola werkt bij Douwe egberts, ze wisten hier dus alles van lekkere koffie af! Maar goed deze theeleut drinkt dat dus niet. Voor we het wisten kletsen we een eind weg over van alles en nog wat, wat een gezellig lief gezin! Al vroeg Jolie Lola (zusje) zicht nu toch wel af wanneer we nou eindelijk gingen filmen?

Even een kort stukje over deze leuke meid van 4 jaar. Het viel mij gelijk al op dat ze een heerlijk babbeltje heeft en goed weet wat ze wil. Toen ik hoorde dat ze gescreend was voor het nieuwe programma “het geheime leven van een 4-jarige” verbaasde mij dit dus helemaal niets. In dit programma komen acht kleuters uit alle windstreken van ons land naar een bijzondere school waar camera’s en microfoons alles registreren. Hierin zie je vierjarigen zoals je ze nooit ziet als je erbij bent. Kleine mensen, die met elkaar omgaan, zoals volwassenen dat doen. De uitzendingen zijn inmiddels geweest (terug te kijken op gemist), en ik heb oprecht van elke uitzending genoten. Een aanrader dus voor degene die deze afleveringen gemist hebben.
Ps. Jolie baalt nog steeds wel een beetje dat zij thuis niet net zo’n mooie prinsessenjurk heeft.

Maar terug naar de kleine Julian Lou, wat een iniemini mannetje! Hij vond het allemaal prima en dus heb ik mooie momentjes van hem, zijn ouders en zus vast kunnen leggen. Natuurlijk film ik ook altijd even op het kamertje en vol trots gaf Jolie een rondleiding op de bovenverdieping. Een mooie rustige witte babykamer met zachte tinten, erg mooi! Het stapeltje pip handdoeken viel ook gelijk op, ik ben hier namelijk ook groot fan van! Daarna was het tijd om op het grote bed van papa en mama samen te knuffelen. Jolie vond het nog wel even spannend samen met haar broertje maar wat een lief stel als je ze zo samen ziet! 

Lieve Julian, ouders en Jolie.. wat was het gezellig bij jullie! Nog steeds hebben we af en toe even contact hoe het met jullie gaat. Inmiddels hebben jullie een lieve au pair, en genieten jullie elke dag van elkaar en de vrijheid die dit met zich meebrengt. Ik wens jullie heel veel liefde en gezondheid toe.en dat jullie nog maar lang van elkaar en de kraamfilm mogen genieten!

liefs daisy

Ps. in de onderbalk is de kwaliteit in te stellen op HD (1080×1920)  

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *