Newborn shoot met Annelie!

girlAnnelie, 10 dagen oud
Net voor het weekend reisde ik af naar Deventer.  Aangekomen bij de straat kon het niet missen, de roze vlag wapperde vol trots voor het huis: Het is een meisje!

Papa Joost deed de deur open en begeleide mij (met al mijn spullen) naar binnen waar een heerlijk gashaardje brandde speciaal voor de shoot. Een gezellig huisje waar ze nog maar een paar maanden wonen. Ramen genoeg in huis dus zocht ik een mooi plekje uit en bouwde ik de set op. Inmiddels kwam mama Lydia ook naar beneden met de kleine Annelie die net gedronken had. Een stralende mama (waarvan je niet zou zeggen dat ze 10 dagen geleden bevallen is) toonde vol trots haar dochter. Een prachtige heldere blik kwam tevoorschijn, wat een lief klein meisje! Annelie was heerlijk wakker en vond het allemaal reuze interessant, voorlopig nog geen slaperige oogjes zichtbaar.
                   Annelie haar ouders houden van rustige zachte kleuren, en dus heb ik gekozen voor een oud roze set. De haarbandjes mochten ze zelf uitzoeken, dat blijft zo lief bij meisjes! Als een kindje eenmaal slaapt kun je deze meestal heel gemakkelijk verwisselen. Het eerste deel van de shoot was Annelie helder en wakker, het is dan altijd even afwachten of je de juiste foto’s kunt maken. Maar kijk eens naar deze prachtige blik van Annelie, alsof ze de wereld inkijkt, plaatje!
                   De pink van mama en nog wat drinken tussendoor was de uitkomst voor de rest van de shoot want Annelie dommelde langzaam weg in een heerlijk slaapje. Tijdens dit slaapje hebben we het grootste gedeelte van de foto’s kunnen maken. Na een foto van Annelie en haar mama wilde papa graag een foto van haar op zijn arm. Na een klein ongelukje op de arm van haar papa (oeps!) is er zeker een mooi resultaat uit gekomen. Het is vaak even aankijken hoe een kindje dit ervaart. Je moet als vader een sterke arm hebben, en ook het geduld om te zorgen dat je zoon/dochter zich comfortabel gaat voelen op je toch wel beetje wiebelde arm. Ook Annelie vond het niet heel prettig, maar dankzij mama haar pink en de sterke arm van papa zijn er toch weer plaatjes uit gekomen!
liefs daisy

AnnelieMulder

 

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *