Newborn shoot met de tweeling Teye & Yfke!

girlboy  Teye & Yfke,  22 dagen oud
Afgelopen maanden noemden ze jullie Uk en Puk, en was de vraag worden het twee jongens, twee meisjes of toch een jongen en een meisje? Afgelopen week was het dan eindelijk zover en heb ik de tweeling Teye en Yfke mogen ontmoeten. 

Op 28 juli zijn Teye en Yfke geboren, een prachtige twee-eiige (dat was al duidelijk hoop ik) tweeling! Deze week was het dan tijd voor de newborn shoot, wat een eer om dit broertje en zusje vast te mogen leggen!
Een vrolijk versierde roze/blauwe huiskamer. Kaartjes en cadeautjes in overvloed, en dat alles natuurlijk x2! In de box dus niet één iniminie mensje maar twee prachtige kindjes, met elk hun eigen kenmerken en willetjes. Wat een rijkdom voor deze (voor het eerst geworden) papa en mama!
Tussen de shoot door hebben de twee om de beurt een flesje gehad en schone luiers met als gevolg een tevreden slaapje, gezellig bij elkaar (zie foto)! Ik geef ouders ook vaak de gelegenheid zelf nog wat toe te voegen aan de shoot en dit keer was dat het zelfgemaakte boxkleed van oma. Voor oma natuurlijk een hele eer maar ook voor de kindjes voor later is dit natuurlijk heel leuk om terug te zien!

Een echte familie foto mocht natuurlijk niet ontbreken en ook die hebben we vast weten te leggen, mooi stel! Wat een prachtig lieve kindjes en wat een toppers van ouders! Alsof ze al jaren papa en mama zijn, slepen ze met flesjes, luiers, spuugdoekjes en zijn ze ook enorm handig in omgang met de kindjes! Ik wens jullie heel veel gezondheid en geluk samen!
liefs daisy

IMG_8855_logo IMG_8917_logo IMG_8931_logo IMG_8954_logo

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *