Newborn shoot met Zoë!

girlZoë, 11 dagen oud
Deze week heb ik dit mooie lieve meisje mogen fotograferen! Haar grote broer Izak heb ik 2,5 jaar geleden mogen ontmoeten tijdens zijn newborn shoot, nu was het de beurt aan Zoë!

Hupsakee in de auto met alle leuke dekentjes, haarbandjes en camera spullen, op naar Amsterdam. Bovenaan de trap werd ik al opgewacht door de kleine man, wat is hij groot geworden, en wat een praatjes heeft hij al! Na een (ja, dat hoort er toch echt bij) beschuitje met roze en witte muisjes was het de tijd om Zoë te gaan fotograferen. Een heel bewegelijk meisje, haar armpjes en beentjes gingen alle kanten op, maar zoals dat vaak gaat viel ook Zoë in een heerlijk slaapje! Het maakte ook niet meer uit wat er om haar heen gebeurde, ze sliep als een roosje!
               De grootste uitdaging was haar grote lieve broer die wel, niet of toch wel? met zijn kleine zusje op de foto wilde. Dankzij mama, papa en de auto op mijn hoofd kwamen we een heel eind, en hebben we hele lieve foto’s kunnen maken van broer en zus! Hoewel ik dit niet direct communiceer op mijn website is het natuurlijk altijd leuk samen met de grote broer(s) en/of Zus(sen) op de foto te gaan. Voor hele kleine broers en zussen is dat vaak wat lastiger, maar spelenderwijs (net zoals bij Izak) komen er vaak de meest prachtige plaatjes uit!

Samen met haar broer en pappa heb ik 2,5 jaar geleden een foto gemaakt waarbij hij op zijn papa’s arm ligt, we vonden het heel leuk om deze natuurlijk nogmaals te maken maar dan met Zoë. Is het geen plaatje vader en dochter, veilig in papa’s handen. Traditie getrouw heeft ook Zoë het niet droog gehouden tijdens de shoot met papa, wat dat betreft echt broer en zus! Sorry papa!!
liefs daisy

ZoeMulder

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *