Newbornshoot met Esmée!

girlEsmée, 8 weken oud.
Deze week ging ik langs bij Esmée, een heel lief en mooi meisje van 8 weken oud. Haar mama wilde nog heel graag een newborn shoot voor haar en daarom mocht ik langskomen!

Binnen kreeg ik eerst een rondleiding door hun leuke huisje, en ontmoete ik de rest van de familieleden. Esmée woont namelijk niet alleen met haar papa en mama maar ook nog eens met twee hondjes, twee katten en twee konijnen. Wat een heerlijke gezellige beestenboel! Esmée heeft nu al genoeg vriendjes om mee te knuffelen!
Terwijl Esmée gevoed werd bouwde ik alvast de foto set op, de hondjes en katten vonden het maar wat interessant. Een hele grote witte zitzak en allemaal kleedjes, haarbandjes en doeken voor de shoot, heel indrukwekkend natuurlijk.

Esmée is al iets ouder dan de meeste newborns die ik normaal fotografeer. Op deze leeftijd zijn de kindjes al wat alerter en willen ze het liefst lekker wakker blijven. Ik koos er dan ook voor om Esmée op haar ruggetje te leggen zodat ze alles lekker in de gaten kon houden. En dat deed ze! Ze weet precies waar haar mama is, en al bij het horen van haar stem kreeg ik de ene na de andere glimlach! De kleur mintgroen vond haar mama heel mooi (kleur van het geboortekaartje) en dus had ik natuurlijk van alles mee in deze tint. Zo ook het nieuwe haarbandje wat Esmée draagt op de foto, en wat stond haar die gaaf!
Tussen de shoot door wilde Esmée nog wat drinken en daar maken we natuurlijk ook tijd voor. Doofus (hondje) wilde graag spelen en dus gooide ik in de tussentijd zijn frisbee en balletje door de huiskamer, wat een vrolijk beestje. Als bedankje kreeg ik dan ook een hele dikke knuffel, oh en een kus!
Tot slot nog met mama op de foto, al dacht Esmée daar wel iets anders over. Moe, honger of gewoon er klaar mee zijn, soms weet je het ook niet precies en dus heb ik gewoon nog hele lieve knuffel, en hang foto’s van haar en haar mama gemaakt.

Lieve Esmée je bent nu al een plaatje om te zien, een vrolijk lief meisje! Ik wens je alle geluk en gezondheid van de wereld en ik hoop dat je nog heel veel mag knuffelen met al je leuke huisdiervriendjes!
liefs daisy

IMG_9148_logo IMG_9176_logo IMG_9240.2 IMG_9305_logo

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *