Newbornshoot met James!

boyJames, 7 dagen  oud.
Deze week deel ik een hele speciale shoot met jullie. James is vorige week geboren en ik was nog dezelfde dag al op bezoek bij dit lieve mannetje, het is namelijk mijn neefje!

En dus stond er deze week een hele leuke shoot in mijn agenda. James mocht namelijk met zijn grote broer (Vince) op de foto, wat een feest! Met het uitpakken van mijn spullen had ik dan ook een hele goede hulp, Vince vond de statieven en mijn grote beanbag maar wat interessant. Inmiddels kwam de kleine James ook naar beneden, heerlijk rozig van het badje dat hij zojuist had gehad. Zijn mama mocht lekker op de bank toekijken hoe we foto’s gingen maken van haar kleine mannetje. James werd de afgelopen week al meerdere malen door zijn mama ingebakerd waardoor hij dit ook heel fijn vond tijdens de shoot. Een heel klein en tevreden mannetje, wat lag hij lekker te slapen!

Zijn grote broer Vince wilde lekker spelen en geef hem eens ongelijk.. Het is natuurlijk ook niet niks voor een jongetje van 2,5 – ineens ben je GROTE broer! Terwijl James heerlijk sliep heb ik hem heel relaxt kunnen fotograferen, echt een voorbeeld baby! Mini teentjes, mini handjes, mini nageltjes, wat blijft het elke keer weer een wonder!
Tussendoor probeerden we Vince bij de kleine James te betrekken zodat we een prachtig plaatje konden maken van deze twee knappe mannetjes. Maar nee, Vince speelde liever met mij of de kraamverzorgster. We hebben samen met de auto gespeeld en met zijn favoriete bumba knuffel. De klei was helemaal populair, ik heb nog verschillende kleuren thuis teruggevonden in mijn spullen haha! Uiteindelijk…… hebben we een mooi plaatje kunnen maken van deze twee knappe mannen, is het niet?

Wat een trots voor deze papa en mama, en wat een trotse tante ben ik! Twee prachtig mannetje die ik mag zien opgroeien. Lieve James heel veel gezondheid en geluk gewenst voor jou en je familie.
Dikke kus en…
liefs daisy
IMG_9368_logo IMG_9396_logo IMG_9432_logo IMG_9523_logo

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *