Newbornshoot Senna!

girlSenna, 11 dagen  oud.
Pas geleden kreeg ik een belletje van ouders die graag foto’s wilden van hun pasgeboren dochtertje. De kersverse mama klonk ontzettend trots en opgewekt, haar dochtertje was inmiddels 6 dagen oud. Een newbornshoot, daar stonden ze eigenlijk niet bij stil tijdens de zwangerschap, totdat hun prachtige dochter Senna geboren werd. Ze was zo mooi! En dus besloten haar ouders deze bijzondere eerste dagen vast te laten leggen middels een newbornshoot. Omdat ik altijd graag plaats maak voor iedereen en dit jonge gezin uit dezelfde woonplaats kwam besloot ik te schuiven in mijn agenda.

Op dag 12 was het zover en dus nam ik allemaal leuke dekentjes, achtergronden en haarbandjes mee naar Senna. Een heel gezellig huisje met een toepasselijke oud roze kleur op de muren. Dit was namelijk ook de kleur waar we die ochtend grotendeels mee gingen werken. Persoonlijk vind het altijd heel fijn als ik een kleur krijg van ouders waar ik vervolgens zelf mee aan de slag kan. Maar ook mogen ouders gericht aangeven wat ze leuk vinden aan props, en daar zorg ik dan voor! De mama van Senna zocht een paar mooie haarbandjes uit voor tijdens de shoot en ook haar papa mocht hierover meebeslissen.

Senna vond het allemaal reuze interessant, en hoewel ze een lekker warm badje van te voren had gehad was ze veel wakker die ochtend/middag. Het tonnetje lag heerlijk en al snel dommelde ze lekker weg in dromenland. De rest van de shoot gaf mama tussendoor voeding en was ze of korte momentjes aan het slapen of lekker wakker! Gelukkig neem ik altijd alle tijd tijdens een shoot en dus komt het wel eens voor dat ik langer blijf. Soms voelen ouders zich hierdoor wat bezwaard maar dit is voor mij echt geen probleem. Zolang alles maar verantwoord en rustig blijft voor het kindje. 

Zonder kleertjes op de arm van papa en mama vond Senna wel een beetje gek. Brrr koud! Ik bereid ouders altijd voor dat plasjes etc. in combinatie met wat temperatuur verschil veel voorkomen tijdens dit soort foto’s. De papa van Senna kreeg dan ook uiteraard een klein cadeautje in z’n handen, oeps! 

Schoon en vooral lekker warm kropen Senna en haar mama na de shoot tegen elkaar aan. Wat een vertederend plaatje! Op dit soort momenten kan ik het niet laten mijn camera er weer bij te pakken en nog wat mooie plaatjes te maken. De prachtige roze kleuren en de liefde die ze uitstraalde, maken ook deze laatste foto tot een prachtige herinnering!

liefs daisy
Lieve Senna, heel veel geluk en gezondheid gewenst voor jou, je papa en mamma! 

IMG_4681_LOGO online IMG_4742_LOGO onlineIMG_4704_LOGO online IMG_4788_LOGO online IMG_4883_LOGO online

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *