Newborn shoot met Nyjah!

boyNYJAH, 15 dagen oud
Een paar weken terug mocht ik de kleine Nyjah op foto vastleggen. Iedereen was ontzettend nieuwsgierig naar de shoot van Nyjah en dus kwamen er af en toe wat vrienden van papa en mama mee spieken.

Wat een klein lief mannetje. Twee mooie donkere oogjes en prachtige donkere haartjes! De temperatuur in huis stond op lekker warm voor Nyjah en hij had van te voren al wat gedronken, prima voorbereiding! De temperatuur verhoging is belangrijk bij dit soort shoots omdat het voor kindjes van deze leeftijd nog lastig is zelf hun temperatuur op peil te houden, helemaal wanneer ouders foto’s willen hebben zonder kleertjes!
               Het was een zonnige dag en dus konden we boven op zijn slaapkamertje met zijlicht van het dakraam prachtige plaatjes maken. Nyah was lekker bewegelijk en wakker, ik denk dat hij niks van de shoot wilde missen! Na een 2e flesje werd hij dan toch uiteindelijk wel heel erg moe en viel hij met een grote glimlach in slaap, wat een schatje!
Nyjah
Speciaal op verzoek van (skater) papa hebben we een skateboard foto gemaakt. Ook voor mij was dit de eerste keer! Mama zat vlak naast hem zodat er geen gevaar was voor de kleine man, want zoals bij elke shoot staat veiligheid voorop! Nyjah vond het maar gek, maar misschien is hij ons later wel heel dankbaar voor deze stoere foto!
liefs daisy

Share Button