Timo 1 jaar!

feestTimo, 1 jaar!
Vorige week was het weer tijd voor een hele leuke cake smash! Ik ging op bezoek bij de bijna 1 jarige Timo die samen met zijn ouders in Emmeloord woont.

Al bij het open doen van de deur keken twee pretoogjes mij aan, en hoewel hij het ook wel een beetje spannend vond, vond hij alles wat ik meebracht ook reuze interessant. Aan de hand van zijn mama liep hij vrolijk de hele kamer door terwijl ik de thuis studio opbouwde. De mama van Timo had een aantal setjes met kleren klaar gelegd en daar kozen we het leukste setje (passend bij de setting) van uit. Eigenlijk was Timo al bijna niet meer te houden en voor dat hij het wist zat hij op de grond met een grote blauwe cupcake voor zich, wat een feest! Eerst heel voorzichtig en subtiel en daarna greep hij steeds grotere stukken taart. Dat hij de taart zelfs kon eten werd door zijn mama voorgedaan, waarna Timo ook een paar heerlijke hapjes van de taart nam! De blauwe boter crème breide langzaam aan uit en voordat Timo het wist wordt hij ermee omgeven. Staan aan de hand van mama werd dan ook eerder schaatsen;) De vlaggetjeslijn op de achtergrond (bladzijdes uit boeken) is zelf gemaakt door de mama van Timo. De vlaggetjes maakte zij namelijk speciaal voor hun huwelijk en vandaag mochten ze hangen bij de shoot van Timo, hoe bijzonder!

Na de heerlijke blauwe smeerboel, (ja iedereen zat er inmiddels onder!) was het tijd voor deel 2: een heerlijk badje! Lekker warm water, wat badolie, een badeendje en een jongetje onder de boter crème zorgde voor weer een hele leuke setting. Timo vond het leuk en dat was zeker aan dat lieve koppie te zien. De bellen in de lucht werden gefascineerd bekeken en de badeend bijna opgegeten. En oh wat een lieve lach kreeg ik elke keer van Timo als ik zijn naam riep.

Lieve Timo wat een mooie foto’s heb ik kunnen maken van jou! En wat hadden jou papa en mama het zwaar met het uitkiezen uit al die leuke foto’s van jou! Je bent een lief en vrolijk kereltje! 

liefs daisy
IMG_2550_logo IMG_2552_logo IMG_2573_logo IMG_2643_logo IMG_2653_logo IMG_2694_logo

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *