Newborn shoot met vivemarie!

girlVivemarie, 6 dagen oud.
Vorige week reisde ik af naar Haarlem, een heerlijke warme dag tussen alle buien door! Op het raam een vrolijke stoffen slinger met haar naam erop, Vivemarie!

Ik werd verwelkomt door de grote zus (7), het broertje (4) en de papa van Vivemarie. Wel spannend natuurlijk een fotograaf op bezoek want wat een spullen neemt ze mee! Vooral de beanbag en het mandje waren in trek bij de het broertje, die moesten natuurlijk hoogstpersoonlijk getest worden!
                De foto’s die we deze dag maakten waren deels bedoelt voor op het geboorte kaartje, hartstikke leuk dus! De grote zus en broer mochten daarom ook op de foto, samen met hun pasgeboren zusje. Wat een ontzettend lief stel zo samen, en wat deden ze het goed. Het broertje had net iets meer afleiding nodig en dus zat ik vervolgens weer met een auto op mijn hoofd, maar daar snapte hij helemaal niets van haha. Dat de auto vervolgens over zijn voetjes heen reedt terwijl hij ondertussen op de foto werd gezet was de uitkomst. Heel langzaam ging zijn ene armpje om die van zijn grote zus en zijn andere handje heel teder tegen die van zijn kleine zusje, hoe lief!
Vivemarie1Daarna heb ik Vivemarie ingebakerd en daar werd ze heerlijk rustig van, ook haar mama vond dat heel lief om te zien. De kraamverzorgster liep hier nog in huis omdat ze natuurlijk nog geen week oud is. Zij verschoonde Vivemarie tussendoor en haar mama kon haar nog even rustig voeden wanneer daar behoefte aan was, wat een teamwork! Nadat ze ook nog lief op papa’s arm mocht liggen voor de foto, legden we haar nog even neer op de beanbag voor de ontspanning. Ze krulde gelijk haar beentjes op en vouwde haar armpjes ineen, zo natuurlijk en puur! (zie afbeelding) Na de fotosessie ben ik snel weer naar huis gereden want twee van de foto’s zouden gebruikt worden voor op het geboortekaartje! De dag erna konden ze dan ook uit  5 foto’s kiezen, zodat ze het kaartje snel konden bestellen.
liefs daisy

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *