Newbornshoot met Dieke!

girlDieke, 7 dagen  oud.
Gister 11 novemeber maakte ik kennis met een heel lief klein meisje, Dieke Roos. Nooit eerder hoorde ik deze naam, maar wat is hij leuk en orgineel! Naast Dieke maakte ik kennis met haar mama Jacoline, grote zus Elin (2), haar oma en de twee kraamverzorgsters. Kortom en was een gezellige boel met al die dames!

Daar lag ze al in de box te wachten op haar newborn shoot, wat een mooi meisje! Donkere haartjes, in tegenstelling tot het super blonde haar van haar zus, en prachtige lange kleine vingertjes. Dieke had van te voren al een badje gehad dus ze lag heerlijk te slapen. De kleuren wit en roze voerden vandaag de boventoon, heerlijk toch! En mijn eigen gemaakte haarbandje met pareltjes, kozen we uit voor de eerste paar foto’s.
We begonnen met een mooie witte setting, ik bakerde Dieke in het wit in, en legde haar op een heerlijk wit vachtje. Nadat ze even moest wennen aan haar nieuwe omgeving lag ze als een roosje te slapen! Elin haar grote zus vond het ook heel leuk om te kijken en hielp mij soms zelfs mee. Natuurlijk vond haar mama het ook leuk als ik een foto zou maken van de twee meiden, en Elin vond dat ook wel een goed idee! Als een echte grote zus zat ze bij haar pas geboren zusje, en kreeg Dieke zelfs nog een heel lief kusje.. Wat een plaatje die twee!

Daarna hebben we een paar mooie foto’s gemaakt in een roze setting, dit keer zonder wrap of kleertjes. Hierbij zorg ik altijd dat alles netjes is afgedekt en dat het een mooie pure foto wordt zonder teveel bloot. En hoewel we tijdens de shoot zorgen dat de huiskamper temperatuur lekker warm is, kan er soms toch door het temperatuur verschil een plasje gedaan worden. Ach Dieke, het scheelde jou mama weer een luier en gelukkig kunnen al mijn dekens en doeken gewoon in de was! En jij? Jij sliep gewoon lekker verder!

Tot slot hebben we een aantal zwart wit foto’s gemaakt, waarbij Dieke prachtig in de handen van haar mama lag.

En toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Elin vond mijn beanbag heel leuk en het had weinig gescheeld of ik had hem bij haar achter moeten laten. Gelukkig hoorde ik haar mama al over een toekomstige trampoline praten, en daar kun je natuurlijk veel beter op springen Elin!

Bedankt lieve Dieke dat ik jouw met 7 dagen vast mocht leggen, ik vond het heel gezellig met jou, je grote zus Elin en jou mama en oma. Je woont in dezelfde plaats als mij, dus wie weet komen we elkaar nog een keertje tegen!
liefs daisy
IMG_0102_LOGO IMG_9967_LOGO IMG_0034_LOGO IMG_0005_LOGO

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *