♥ Kraam film van Leonie ♥

girlLeonie, 10 dagen  oud.

Een poosje geleden ging ik op pad om een kraamfilm te maken bij de kleine Leonie en haar familie. In de voortuin een prachtig groot nest met ooievaar, en natuurlijk een roze doek met baby! Haar grote kleine zusje (2 jaar) stond mij samen met haar papa op te wachten. Hoewel ze wel eventjes moest aftasten wie ik was en wat ik kwam doen was ze al snel helemaal lekker haar zelf. Hun oude bejaarde labrador kwam ook nog even kennis maken, wat een lief beestje en wat leuk dat hij nu ook in de film voorkomt!

We hadden bedacht Leonie in badje te doen, en natuurlijk hielp iedereen gezellig mee. Ik vind dit persoonlijk altijd een prachtig moment om de pasgeborene vast te leggen omdat je hier echt weer even ziet hoe klein ze eigenlijk wel niet zijn. Haar grote zus was ontzettend enthousiast om haar kleine zusje in bad te doen, ze stond letterlijk te trappelen. Leonie heeft echt een hele lieve trotse zus die zeker niet zuinig is met al haar kusjes en knuffels, zo lief!
De rest van de opname tijd vulden we al snel in met lieve knuffel momentjes. Vlak na de geboorte van Leonie kreeg ik al een prachtige foto met de twee meisjes in één bed, ook nu mochten ze weer even samen knuffelen. Wat een lief moment. Ook het wiegje waar de papa vroeger nog in heeft gelegen moest natuurlijk op de film, want dit is nu het wiegje van de kleine meid!

Al met al hebben we een hele gezellig ochtend/middag gehad, en heb ik heel erg genoten van de liefde die dit gezin uitstraalt. Voor mij werd het tijd alle beelden in te laden en er een mooie film van te maken. Het liedje is uitgekozen omdat mama dit vaak voor beide meisjes zingt, zelfs toen ze nog in de buik zaten. Is dat niet een prachtig idee? 

Ik wens jou Leonie heel veel gezondheid, geluk en liefde in jou nu al mooie leventje, samen met jou papa, mama en grote zus!

liefs daisy

Ps. in de onderbalk is de kwaliteit in te stellen op HD (1080×1920)  

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *