Newborn shoot met Feya!

girlFeya, 11 dagen  oud.
Deze week ging ik op bezoek bij Feya, een heel lief, fijn en klein meisje van 11 dagen oud. Via een prachtige route met boerderijtjes en oude huisjes kwam ik aan in Twello, wat is het daar mooi! Feya woont daar samen in een heel leuk huisje met haar papa, mama en grote zus Novah van bijna 2,5.

Bij binnenkomst stond het kacheltje al lekker te branden en zat grote zus Novah te knutselen aan tafel. Met grote ogen keek ze mij aan, die mevrouw ken ik niet. Ik probeerde indruk te maken met de grote witte beanbag waarop ik de newborns fotografeer, want inmiddels weet ik dat vooral de broertjes en zusjes hier dol op zijn. Novah was vooral heel enthousiast over mijn assortiment haarbandjes en wilde zelf ook graag eentje in haar haar. Stiekem had ik dit al ingefluisterd gekregen van haar mama en had ik een setje mee waarbij beide meiden hetzelfde haarbandje konden dragen, super schattig!

Kleine Feya was nog lekker warm aangekleed toen we klaar waren voor de shoot. Haar inimiene broekje (maatje 44) moest plaats maken voor de wrap die ik al klaar had liggen, en ja daar wordt je natuurlijk wakker van. Het was allemaal een beetje onwennig voor haar waardoor we in het begin van de shoot de tijd namen een zo fijn mogelijke sfeer voor haar te creëren. Door af te wisselen met voeding en het liggen bij haar mama viel Feya uiteindelijk lekker in slaap in de warme deken. En hoewel ze in het begin nog bijna verstopt lag, (mede omdat het zo lekker warm was) heb ik het af kunnen bouwen naar deze prachtige foto (onder-links). Tussendoor was lieve zus Novah heel gul met allemaal kusjes die ze haar zusje kwam brengen. Novah deed het tijdens de shoot echt super en ik kon  haar zelfs hier en daar wat aansturen, echt een modelletje! 

Lieve Feya je box staat heerlijk naast het kacheltje dus je hebt het komende maanden lekker warm! Je bent een prachtig fijn meisje en ik weet zeker dat (naast je mama en papa) je zus Novah heel lief voor je zal zorgen. Je krijgt veel kusjes van haar en ze helpt zelfs met het verschonen van je luier! Jullie zijn een prachtig stel!liefs daisy

IMG_0515_LOGO IMG_0567_LOGO IMG_0576_LOGO IMG_0578_LOGO

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *